crazylifewithanimals.blogg.se

Tävling - Aneby

Kategori: Allmänt

Idag vankades det agilitytävling i Aneby. Super nöjd med dagen !
Helmer: Diskade sig i tre av loppen men var super duktig, laddade och va kvar på banan och körde hela loppet. Jag strök honom i sista hopploppet på grund av hällregn och då tyckte Helmer att det va jobbigt. Men det börjar arta sig även med honom nu!
 
Fritjof: Diskade sig i sitt första hopplopp men det låg en platt-tunnel som fälla som man va tvungen att springa in i. Min lille skithund ;)
Kom 2:a och 3:a i ag-loppen och vi fick med oss två pinnar med oss hem! Duktig han är. Han kämpade på även fast det regnade massor så vi fick ju som sagt en 3:e plats och ett nollat lopp och ett hopplopp med 5 fel i. Han flöt på jättefint och jag kunde skicka honom och allt va jättefint, men sen tryckte jag på honom lite för mycket i en snäv kurva och det resulterade i en rivning. 
Men jag är som sagt jättenöjd för slalom och allt har varit jättefint. Så nu har vi bara en hopp-pinne kvar att jaga innan vi flyttar upp oss i klass 2 :) 
 
Riktigt bra dag och duktiga hundar. Nu blir det vila resten av kvällen och sedan börjar vi ladda inför tävlingen i linköping nästa helg! ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: