crazylifewithanimals.blogg.se

Drömmatte

Kategori: Allmänt

Vovvarna blev mycket lyckliga igår när de fick foder som jag och mamma köpt till dem. Ett färskfoder (helfoder) som är mycket bra för hundarna och de tycker dessutom att det är gott också!
Ett stort plus är att det inte alls är dyrt överhuvudtaget och det blir bara bättre när man läser och ser hur bra det är! 
Jag rekommenderar det verkligen.
Våra hundar har precis börjat äta det och de tycker att det smakar riktigt bra. Jag har en kompis som använder det på sina hundar och har gjort det i drygt ett år nu och hon säger det att de aldrig mått bättre. 
Det är billigt och det ligger på nära håll och det är i stort sett bara kött i det! Hur bra som helst!
Det ligger i Stensjön utanför Nässjö.
 
 
 

Ridhuset

Kategori: Allmänt

I söndags vankades det träning i ridhuset! Mycket spännande och roligt.
 
Helmer har börjat utveckla sig i träningen nu och jag blev helt paff när han sprang igenom plattatunneln själv. Men det är ingenting jag klagar över utan det är bara roligt att det börja hända något i det huvudet också. Nu börjar han även tycka att agility är roligt så om han fortsätter att utveckla sig så här bra så kan nog även han bli startklar som planerat i vår!
 
Fritjofs träning flyter på som vanligt, ska börja träna lite distanshandling och distans slalom med honom tänkte jag. Ända nackdelen med ridhuset är att det är så mycket ännorlunda dofter och sådant som stör och lockar så träningen blir inte riktigt samma som när vi tränar utomhus. Men det är ju en träningssak i sig.
Fast jag föredrar ändå att träna ute på gräs!
 
Turbo fick springa genom tunnlar och den här gången avancerade vi lite med plattatunneln. Fast det var ju inga större problem för honom. Han är lite små bångstyrig än men vi busar oss mest igenom träningarna utan några krav så att han sedan lär sig att älska sporten.
Han har även börjat lugna ner sig lite nu och är inte lika vild som förut. Thank God for that! Haha
Ne, men han är en riktigt härlig och go hund som passar perfekt in i flocken! 
 
Så nu blickar vi framåt mot fortsatta bra träningstillfällen :)
 
-
-
Malin

Kort presentation.

Kategori: Allmänt

Jag kan ju berätta lite kort om mig själv också då. 
 
Jag är en tjej från de smålandska skogarna som älskar djur. 
Vi har endel här hemma.
Jag tränar och tävlar aktivt i agility med mina hundar. Jag har en Tollare, en Cocker och nu ganska nydligen köpte jag och min pojkvän en Border Collie ihop också. Min Tollare Chiela fyllde 12 den 17 Januari så hon är pensionerad sedan snart 3 år tillbaka. Min Cocker och jag däremot hade ett fullspäckat schema förra säsongen med massor av tävlingar, ooch då lyckades vi knipa vår första pinne med en klassvinst! Så vi tänker fortsätta att plocka våra framgångar kommande säsong. Fritjof är 3 år gammal. 
Turbo är Border Collien och just nu får han vara med som en maskot, men vi tränar grunder och hoppas på en ljus och bra karriär tillsammans.
 
Denna säsongen som kommer nu ska jag även stara mammas Cocker Helmer, så det ska bli riktigt spännande och se vad det kan bli av honom. 
Vi funderar även på att pensionera mammas tollare Chelsea nu. Hon har en skada som ligger och nöter så det känns nästan bäst, men vi får se vad hon vill.
 
Jag älskar att träna och tävla med mina hundar, för att vi har så sjukt j*vla kul ihop !
Placeringarna vi får på vägen är bara en bonus. 
Mina hundar är mina allra bästa vänner och jag älskar dem så enormt mycket.
 
En hund är inte bara en hund.. Det är den bästa vännen du kan ha!! <3
 
Turbo :)
 
 
Chiela :)
 
 
Chelsea :)
 
 
 
Bilder på Helmer och Fritjof kommer inom kort :)
( Jag ska även försöka hålla bloggen uppdaterad)
 
-
-
Malin 

Finally.. Heey!

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen skaffat mig en separat blogg för mitt liv med djuren. Vissa är inte intresserade av att läsa om mitt vanliga liv utan bara om hundarna och djuren och tvärtom. Så just därför har jag två stycken olika nu! 
Så bryr du dig inte eller inte intresserar dig och tycker det är tråkigt när jag skriver om mina djur, kan du ju bara skita i att titta istället, för allas trevnad :)
 
I alla fall, här kommer jag skriva mest om mina hundar och hur det går för mig i vår träning och hur det går för oss på tävling, men ibland kan det nog lyckas slinka med ett och annat om de andra djuren. 
Så är det! :D
 
Hoppas du trivs när du läser om "my crazy life with animals" :D Ha det så trevligt ! =)
 
-
-
Malin 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.